Честит Никулден

Картички за Никулден

Свети Николай е наречен чудотворец за безбройните чудодейни изцеления и възкресения от мъртвите, за способността да укроти и подчини морската стихия, за други чудеса, които са се случвали дори когато му се молим. Любовта на хората и огромният авторитет на свети архиепископ Николай са неразривно свързани с неговата светла вяра, както и с чувствителност към молбите на хората, с неговата бърза и милостива помощ.

 

Прекрасни картички за Никулден

Честит Никулден картички онлайн     Честит Никулден    Пожелания за Никулден за именници     Честит Никулден с картичка     Картички за Никулден с поздрави     Никулден картички с пожелания     Поздравления за Никулден върху картички     Поздрави за Никулден на картички     Поздрав за Никулден с картичка     Пожелание за Никулден на картичка

Оценка: 5 от 1 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top