Анна имен ден на името

Ана / Анна – име, значение, имен ден

Анна имен ден на името

Ана / Анна – топ информация за носителя на това име, кога точно ще черпи по повод имен ден и по какъв начин можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Ана

Името е със староеврейски произход и в превод означава „благодат“.

Жените симето Анна растат като артистични деца – обичат красивите приказки, пеят от малки. Грижат се слюбов за домашните любимци. Добротата им не знае граници. Ако близо до тях плаче някой, веднага се спускат да го утешават.

Дамите с това име практически нямат врагове.Те живеят не само със своите проблеми, но и с грижи за останалите. Често близките им злоупотребяват с тяхната доброта.

Анна винаги се облича красиво, често променя прическата си. Рядко ще я видите с размъкнати и вехти дрехи. Професията, която най-много отговаря на нейната натура е тази на медицинска сестра. Но където и да работи, винаги напълно се отдава на работата.

Анна е с кротък характер и има силно развита интуиция, в живота обаче е доста безропотна. Често я връхлитат страдания – доста е пасивна и не се стреми да ги избегне. Жените и девойките с това име понякога се влюбват в пияници и неудачници.

Предани съпруги, любящи майки и добри свекърви – това са дамите, носещи името Анна. Те са доверчиви, доброжелателни и безкористни. Ако Анна попадне в семейство, където се ценят тези качества, ще бъде много щастлива.

Но тя нее способна сама да защити своето достойнство. Ако се срещне с грубостта – затваря се в себе си и мълчаливо чака по-добри времена.

Щастлив брак я очаква с Адриан, Атанас, Данаил, Денис, Борис, Васил, Венелин, Симеон, Алексей, Тодор, Захари, Константин, но доста е съмнително как ще живее с Александър, Георги, Иван, Стефан, Сергей и Румен.

Кога има имен ден Анна

Ана ще получава поздравления по случай голям празник – имен ден на 25 юли през тази година.

Този празник не е от подвижните, поради това се чества на точно число ежегодишно.

Осъществимо е наименованието да почерпи и на още една дата от календарната година, защото перманентно се отбелязват нови църковни празнични дни, при които става така че някои наименования на личности отбелязват по няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Анна

В случаите когато искате да направите сюрприз за празненството на празнуващия имен ден, може да го сюрпризирате с прекрасна картичка от интернет портала PozdraviMe.com.

Различен метод е да разпратите на своя приятел писмо с неподражаеми поздравления, което от своя страна ще го докосне 100% в душата.

С този метод ще изкажете своите горещи емоции и ще изразите, че оценявате тази личност.

Оценка: 5 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top