Андреа произход и кога има имен ден

Андреа – име, значение, имен ден

Андреа произход и кога има имен ден

Андреа – точна справка за името, кога ще черпи по повод имен ден и с какво може да направите хубава изненада.

Значение на името Андреа

Още като момиче Андреа проявява силна индивидуалност. Има желанието да прави всичко сама, непокорна е и рядко се съобразява с чуждото мнение, съвети и изисквания.

Като голяма Андреа вече може да смята, че любовта осмисля цялото й съществуване, но в същото време е така заинтригувана от заобикалящия я свят и така заета със самата себе си, че и да иска, не би могла да превърне своята обич в единствен смисъл на живота си.

Тя обича ласкателствата, които в основата си са искрени. За да обича мъжа до себе си, за Андреа е важно да се гордее с него. Ревнива е, поставя своя любим на пиедестал и не би допуснала той да има друго по-важно нещо от нея в живота си.

Ако Андреа се свърже с Веселин, това би било едно дълго приятелство, наситено с много любов. Връзката им ще е стабилна, емоционална и интересна. Мъжът до Андреа трябва да свикне с това, че тя желае пълна самостоятелност и цени свободата си преди и след брака.

Иска да й вярват, но в същото време нейното доверие се печели трудно.

Кога има имен ден Андреа

Андреа разполага с празник на името си на 30 ноември тази година. Празникът не е от подвижните, при което се празнува по едно и също време ежегодишно.

Осъществимо е човекът да получи поздравления за имен ден и по друго време от годината, защото постоянно се честват нови църковни празнични дни, в които като краен резултат някои наименования на хора имат в два или повече дни през календарната година именни дни.

Картички и пожелания за Андреа

В случаите когато желаете да поднесете поздрави за щастливия ден на лицето, което празнува, може да го изненадате с прекрасна нова картичка от сайта Pozdravime.com.

Различен вариант е да разпратите на своя роднина или приятел съобщение с блестящ поздрав, което от своя страна ще го уцели директно в чувствата.

С този начин ще изкажете вашите близки чувства и ще заявите, че оценявате този прекрасен човек.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top