Ангел значение на името

Ангел – име, значение, имен ден

Ангел значение на името

Ангел – пълна информация за човека, носещ това име, през кой месец има имен ден и с какво ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Ангел

Името се свързва пряко с думите ангел, ангелски, чийто произход е от старогръцки език.

Често момчетата с това име се раждат в семейства, където бащата и майката не са в особено топли отношения. В някаква степен това оставя отпечатък върху характера на Ангел, който по нрав и външност прилича повече на майка си.

Когато порасне голям мъж, Ангел запазва в себе си раздразнителността, упоритостта, желанието да командва на всяка цена.

Той формира в себе си и много добри качества – умението да се оправя сам в живота, скромността, която не го напуска, дори и да стане някой ден състоятелен човек.

Ангел е властна натура – него го привличат професии, където може да изрази своята индивидуалност: в предприемачество, във военна кариера, в гражданската авиация, в политиката и др.

Той иска хората около него непременно (понякога и сляпо) да му вярват и да следват определените от него цели. Заедно с това Ангел цени достойнството на другите – уважава хората, никога няма да ги обиди дори когато налага своята воля.

Той съвсем сигурно ще бъде щастлив, ако се свърже интимно с Ваня, Виктория, Борислава и Юлия. Не може да се твърди това със сигурност, ако Ангел намери партньорка в лицето на Ася, Станислава, Емилия, Екатерина, Яна.

Кога има имен ден Ангел

Ангел трябва да знае, че има голям празник – имен ден на 8 ноември тази година. Този радостен ден не е преместваем, заради това се прави празник на една и съща дата ежегодно.

Приложимо е лицето да има имен ден и на друга дата през цялата година, тъй като постоянно се честват нови църковни празници, при които като резултат някои имена на хора честват няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Ангел

В случаите когато искате да поднесете изненада за празника на празнуващия имен ден, бихте могли да го направите с уникална картичка от сайта Pozdravime.com.

Различен вариант е да изпратите на човека с празника онлайн съобщение с блестящ поздрав, което непременно ще го уцели 100% в райското кътче на душата.

С този похват ще изкажете вашите приятелски искрени чувства и ще обявите, че уважавате това същество.

Оценка: 5 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top