Антония кога има имен ден

Антония – име, значение, имен ден

Антония кога има имен ден

Антония – точна справка за името, през кой месец празнува имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Антония

Антония (Антонина) е женската форма от името Антон. Жените, кръстени така, искат винаги да са в центъра на мъжкото внимание. Това ги прави кокетни – суетата им не изчезва през всички възрасти.

Антония винаги поддържа в облеклото си завидна елегантност, купува най-ефектните тоалети, които се продават в магазините. Тя не изостава никога от модата – никога не жали средства за облекло, обувки и чанти.

По характер Антония е добродушна и това се вижда по вечната й усмивка. Умерено ревнива е. Антония ще намери личното си щастие, ако се омъжи за Иван, Симеон, Викенти, Филип или Тодор.

Същото не може да се каже, ако чуе Менделсон заедно с Александър, Валентин, Борис, Денис, Максим, Валери.

Кога има имен ден Антония

Антония разполага с голям празник – имен ден на 17 януари през тази година. Този празничен ден не е преместваем, заради това се отбелязва събитието на една и съща дата всяка година.

Приложимо е личността да има имен ден и на още една дата в годината, тъй като перманентно се честват нови църковни празници, за които като краен резултат някои имена на личности празнуват няколко пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Антония

В случай че много искате да поднесете поздрави за празничния ден на именника, може да го направите с уникална картичка с пожелание от уеб сайта PozdraviMe.com. Различен метод е да разпратите на човека, който празнува, съобщение с блестящ поздрав, което от своя страна ще го уцели точно в сърцето.

При този начин ще покажете своите приятелски емоции и ще докажете, че много държите на този индивид.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top