Асен значение на името

Асен – име, значение, имен ден

Асен значение на името

Асен – точна справка за наименованието, на коя дата ще черпи по повод имен ден и с какво бихте могли да направите хубава изненада.

Значение на името Асен

Това популярно българско мъжко име почти не се среща в именната традиция на други народи. Малкият Асен е изключително талантливо дете – дарбите му могат да се проявяват от най-млада възраст във всички области на изкуството.

Той е и пресметливо и умно дете, което проявява завидна интуиция. Чувствителен е – проявява състрадателност и помага на възрастните. Влюбен е в дядовците и бабите си.

Родените през зимата Асеневци са извънредно упорити – обичат споровете и с тях „не може да се излезе на глава. В личния си живот невинаги имат късмет, често ги измъчва самота, но с нищо не го показват.

„Летните“ Асеневци имат богат духовен живот. Чувствителни са до болка и често страдат заради тревоги около чужди проблеми. Асен обича край себе си присъствието на красиви жени.

Понякога се лъже в тях – но от това не следват трагедии. Асен по странен начин въздейства на дамите – те могат заради него да отидат на края на света, да го следват вечно с любовта си.

Асен ще е щастлив, ако се свърже с Адриана, Елена, Надежда, Михаела, Борислава, Татяна, Юлия, но няма да му върви с Евгения, Катя, Жулиета, Стела.

Кога има имен ден Асен

Асен трябва да знае, че има имен ден на празника Всички български светии. Този празник е динамичен, заради това се празнува 63 дни след Великден всяка година.

Вероятно е личността да получи поздравления за имен ден и на друга дата от годината, защото перманентно се отбелязват нови църковни празници, при които като краен резултат някои имена на личности разполагат няколко пъти в годината имен ден.

Картички и пожелания за Асен

В случаите когато много искате да направите сюрприз за празничния ден на своя приятел, може да го сюрпризирате с оригинална поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com.

Различен вариант е да пратите на човека, който празнува, съобщение с блестящ поздрав, което непременно да го докосне право в сърцето. При този метод ще покажете своите горещи емоции и ще обявите, че оценявате този индивид.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top