Атанаска значение на името

Атанаска – име, значение, имен ден

Атанаска значение на името

Атанаска – коректна информация за човека, носещ това име, кога празнува имен ден и по какъв начин бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Атанаска

Атанаска е взискателна и често налага мнението си. Оправна и властна е. Не позволява да бъде провокирана и не се влияе от чуждите мнения. Свободолюбива и независима е.

Педантична е, отнася се много отговорно към всичко, с което се занимава. Като на приятел на нея може да се разчита за всичко. Когато се сблъска с нахалство и грубост става избухлива и безкомпромисна.

Атанаска е капризна, далеч не всеки мъж може да се приспособи към промените в настроението й. Тя сама си избира партньор – да бъде съблазнявана или да се преследва любовта й е безполезно.

Кога има имен ден Атанаска

Атанаска има празник на името си на Атанасовден през тази година. Този празник е статичен, заради това се чества през един и същ месец ежегодно.

Допустимо е човекът да почерпи и в друг ден през календарната година, тъй като перманентно се отбелязват нови църковни празнични дни, при които става така че някои наименования на личности имат през няколко дни през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Атанаска

В случаите когато желаете да поднесете изненада за празника на празнуващия имен ден, бихте могли да го извършите с подходяща картичка с поздрав от сайта Pozdravime.com.

Различна възможност е да изпратите на празнуващия човек писмо с неподражаеми поздравления, което от своя страна ще го уцели 100% в чувствата. С този начин ще изразите вашите топли чувства и ще покажете, че цените този прекрасен човек.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top