Бисера - произход на името

Бисера – име, значение, имен ден

Бисера - произход на името

Бисера – точна информация за името, на коя дата празнува имен ден и как бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Бисера

Рядко ще срещнете носители на името Бисера, които да не умеят да ви забавляват в разговор.

Жените с това има са истински чаровници. Няма шанс да останат незабелязани. Харизматични са и винаги усмихнати. За разлика от адаша си, тя е дори често лекомислена. Трудно ще бъде сериозна или пък ще размишлява трезво над даден проблем. С лекота гледа на живота и на случващото се както в нейния, така и при близките й. Непоправима оптимистка, разчита на времето да поправи всяка злина или трудност.

Бисера ще открие щастието с Ивайло или Емануел.

Кога има имен ден Бисера

Бисера разполага с празничен имен ден на 20 юни годишно. Този радостен ден е статичен, заради това се отбелязва събитието през един и същ месец ежегодно. Приложимо е личността да празнува имен ден и на още една дата в годината, тъй като перманентно изникват нови православни празници, при които се получава някои имена на личности честват по няколко пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Бисера

Ако имате желание да направите сюрприз за неповторимия ден на именника, имате възможност да го изненадате с уникална поздравителна картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Различен вариант е да пратите на празнуващия човек писмо с неповторим поздрав, което непременно ще го уцели точно в райското кътче на душата. С този метод ще покажете вашите приятелски емоции и ще изразите, че уважавате това създание.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top