Богдана - произход на името

Богдана – име, значение, имен ден

Богдана - произход на името

Богдана – топ справка за носителя на това име, кога празнува имен ден и как ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Богдана

Богдана е любимото дете на своите родители. Обикновено се учи добре, без да полага особени усилия. Когато порасне, се насочва към медицината, педагогиката, музиката, политиката и социалните дейности.

Богдана е изключително разумна – тя действа на принципа „три пъти премери – един режи“. Дълго премисля действията, някои я обвиняват, че е прекалено бавна. Това не отговаря на истината – просто Богдана взима най-правилните решения. Мъжете ценят у нея нежността и вулканичните чувства, които тя не крие.

В нейната душа цял живот се борят две сили – разумът и емоциите. Това привлича мъжете като магнит към тази жена дори и в зрелите й години. Богдана добре се разбира със Стефан, Евгени, Богдан, Валентин, но не „мели брашно” с Анатоли и Григор.

Кога има имен ден Богдана

Богдана разполага с празник – имен ден на 11 януари всяка една година. Този радостен ден не е преместваем, при което се отбелязва събитието на една и съща дата ежегодишно. Реалистично е личността да приеме поздрави от хора и на още една дата през календарната година, защото постоянно се появяват нови православни празнични дни, за които става така че наименования на личности отбелязват няколко пъти през календарната година радостен имен ден.

Картички и пожелания за Богдана

Когато поискате да поднесете изненада за празненството на своя приятел, може да го извършите с уникална нова картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да разпратите на своя роднина или приятел писмо с неподражаеми поздравления, което да го уцели директно в чувствата. С този начин ще изкажете своите горещи искрени чувства и ще изразите, че много държите на този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top