Имен ден на Боряна

Боряна – име, значение, имен ден

Имен ден на Боряна

Боряна – топ информация за човека, носещ това име, на коя дата празнува имен ден и по какъв начин можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Боряна

Идва от „боря се“. И наистина Боряна притежава изключително борбен дух. Положително настроена към всички, за нея няма невъзможни неща. Не може да се примири с несправедливостите, които среща, и прави всичко по силите си да промени това, което не и харесва.

Целенасочена е и добре знае цената на всичко. Не се колебае да взема решенията, които мисли, че са правилни. Притежава самочувствие и вяра, че с правилен подход може да обърне и времето в своя полза. Родена победителка, тя не познава препятствия.

В същото време се отличава с една загадъчна красота. Тя излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност. Щастлива любов я чака с мъж, носещ името Аспарух.

Кога има имен ден Боряна

Боряна ще има празник – имен ден на Великден. Празничният ден е от подвижните и се празнува винаги в неделя. Вероятно е личността да има имен ден и на друга дата в годината, тъй като перманентно се отбелязват нови църковни празнични дни, при които като краен резултат някои наименования на хора имат в два или повече дни през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Боряна

Когато искате да поднесете поздрави за празничния ден на именника, може да го изненадате с тематична нова картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Различен вариант е да изпратите на човека, който празнува, онлайн съобщение с блестящ поздрав, което непременно да го уцели право в сърцето. При този начин ще изразите своите горещи искрени чувства и ще покажете, че много държите на това същество.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top