Боян / Бояна – име, значение, имен ден

Боян и Бояна са шумни, ярки и непокорни. Притежават завидно самообладание, в същото време са настоятелни и пълни с енергия. Определено са безстрашни, рядко нещо може да ги спре. Лоялни са към близките и приятелите си, дори са безкомпромисни, ако някой ги засегне.

Умеят да са признателни и благодарни на всеки, който им е показал добро отношение, предложил им е помощ в труден момент и ги е подкрепил.

Боян е разумен и внимателен. Интелектът и емоциите го ръководят в еднаква степен. Присъщ му е един специфичен избухлив нрав, понякога действа припряно, а после съжалява. Никога не изпитва страх и срам да се извини. Дълбоко в себе си е романтичен, лошото е, че има задръжки да го показва. Жената до него трябва да спечели доверието му, ако иска да спечели и сърцето му. Топли отношения му гарантират връзките с жени с името Веселина и Жаклин.

Бояна е изключително въздействаща натура. Мъжете са подвластни на чара й, тъй като е неподправен. Това е особена дарба – привлекателни и магнетични са жените с името Бояна. Те намират смисъла на живота в раздаването на любов. Бояна ще боготвори съпруга си. Мъжът, който ще бъде до нея, трябва да знае, че щом чувствата й са се спрели на него, то със сигурност той е необикновен, изключителен мъж. Много добри перспективи има връзката между Бояна и Емануел.

Връщане в началото на страницата