Имен ден на Боян и Бояна

Боян / Бояна – име, значение, имен ден

Имен ден на Боян и Бояна

Боян / Бояна – пълна справка за името, кога точно ще почерпи за имен ден и с какво може да изненадата човека.

Значение на името Боян / Бояна

Боян и Бояна са шумни, ярки и непокорни. Притежават завидно самообладание, в същото време са настоятелни и пълни с енергия. Определено са безстрашни, рядко нещо може да ги спре. Лоялни са към близките и приятелите си, дори са безкомпромисни, ако някой ги засегне.

Умеят да са признателни и благодарни на всеки, който им е показал добро отношение, предложил им е помощ в труден момент и ги е подкрепил.

Боян е разумен и внимателен. Интелектът и емоциите го ръководят в еднаква степен. Присъщ му е един специфичен избухлив нрав, понякога действа припряно, а после съжалява. Никога не изпитва страх и срам да се извини. Дълбоко в себе си е романтичен, лошото е, че има задръжки да го показва. Жената до него трябва да спечели доверието му, ако иска да спечели и сърцето му. Топли отношения му гарантират връзките с жени с името Веселина и Жаклин.

Бояна е изключително въздействаща натура. Мъжете са подвластни на чара й, тъй като е неподправен. Това е особена дарба – привлекателни и магнетични са жените с името Бояна. Те намират смисъла на живота в раздаването на любов. Бояна ще боготвори съпруга си. Мъжът, който ще бъде до нея, трябва да знае, че щом чувствата й са се спрели на него, то със сигурност той е необикновен, изключителен мъж. Много добри перспективи има връзката между Бояна и Емануел.

Кога има имен ден Боян / Бояна

Боян / Бояна ще празнува празник на името си на 6 януари тази година. Празникът не е динамичен, заради това се отбелязва събитието по едно и също време всяка година. Реалистично е личността да се весели и на още една дата през годината, тъй като перманентно се появяват нови православни празници, за които като краен резултат някои наименования на личности честват два или повече пъти в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Боян / Бояна

Когато имате желание да изпратите поздравления за неповторимия ден на именника, имате възможност да го извършите с подходяща поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Друг начин е да разпратите на своя приятел интернет съобщение с приказно пожелание, което от своя страна да го уцели директно в душата. При този способ ще изкажете своите горещи емоции и ще заявите, че цените този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top