Делян / Дилян / Деляна / Диляна – име, значение, имен ден

Хората с това име са упорити и непредсказуеми. Преследват целите си с цената на всичко и не са склонни на компромиси. Умеят да взимат правилни решения бързо, но случи ли се да сгрешат – трудно понасят критиките.

Мъжете с това име са отговорни, съобразителни и внимателни. Истински кавалери са. Предани и грижовни са. Имат добри маниери, знаят с кого как трябва да се държат. Мъжът с това име е отличен дипломат, долавя и най-малките промени в състоянието на човека и искрено би предложил подкрепа и помощ. Лицемерието и сервилното поведение не са му нито познати, нито ги разбира. Изключително толерантен е към хората. Това е мъж, който ще направи жената до себе си истински щастлива. Хармонични отношения го свързват с Венцислава.

Жената с това име е решителната, понякога безразсъдна. Няма да пренебрегне собствените си интереси, но и на другите не желае зло. Тя никога няма нито да ласкае човека в очите, нито да го оплюва зад гърба му. Не е способна на подлост. Умее да прикрива острите ръбове на характера си. Кокетна и обаятелна е, умее да се покаже в изгодна светлина. Тя е волева, страстна натура. Жената с това име е роден лидер, но до омъжването си го прикрива умело; обратно, тя по всякакъв начин демонстрира покорството си. Но след сключване на брачния съюз деспотичният й характер се разкрива.

Връщане в началото на страницата