Цветан / Цветана значение на името

Цветан / Цветана – име, значение, имен ден

Цветан / Цветана значение на името

Цветан / Цветана – коректна справка за носителя на това име, кога ще черпи по повод имен ден и как може да направите изненада.

Значение на името Цветан / Цветана

Тези хора често създават впечатление на лекомислени, дори неспособни на напрегната умствена работа, но притежават прекрасна памет, имат дарбата да намират изход от на пръв поглед най-безнадеждни ситуации.

Комуникативни са, винаги заобиколени от приятели, които споделят вкусовете, симпатиите и възгледите им.

Не се опитвайте да ги лъжете, те прекрасно усещат неискреността. Жизнената им активност е адекватна на уравновесения им характер, но постъпките им невинаги съответстват на моралните норми.

Цветан е добродушен, със силна воля и често пъти проявява инат. Разсеян е, трудно се съсредоточава върху една конкретна задача. Често променя плановете си за бъдещото спрямо създалата се около него обстановка.

Цветана е уравновесена, владее се добре, но понякога може да изпусне нервите си. Доверява се на разума, а не на интуицията си.

Кога има имен ден Цветан / Цветана

Цветан / Цветана празнува празник – имен ден на Цветница. Това е подвижен празник, който се отбелязва 7 дни преди Великден всяка година. Допустимо е човекът да се весели и на още една дата през цялата година, защото перманентно изникват нови православни празнични дни, в които се получава някои наименования на личности отбелязват два или повече пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Цветан / Цветана

В случаите когато искате да поднесете изненада за празненството на именника, бихте могли да го направите с божествена поздравителна картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг начин е да разпратите на празнуващия човек съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна ще го докосне директно в чувствата. С този способ ще покажете своите топли чувства и ще заявите, че уважавате това създание.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top