Името Десислава - произход и значение

Десислава – име, значение, имен ден

Името Десислава - произход и значение

Десислава – пълна информация за наименованието, през кой месец празнува имен ден и по какъв начин ще можете да направите изненада.

Значение на името Десислава

По какво да познаете жената с това име? Отговорът е следният: демонстрира остроумието си винаги, когато се появи тема за разговор, даваща и най-малката възможност за дебати. Обикновено излиза права, защото окончателните и решения са много добре обмислени.

Премерва всичко по два пъти, за да бъде сигурна, че не е пропуснала нещо, но въпреки това често й се случва да действа импулсивно. Стремежът й да спори почива всъщност на искреното желание да стигне до безпристрастно решение. Вярва и разчита много на приятелствата си. Тя е преди всичко справедлива и като цяло ангажирана с вярна и честна преценка.

Авантюристка е в любовта, не се спира, докато не открие подходящия за темперамента си партньор. Едно е сигурно – с Десислава винаги ще има какво да очаквате, тя е непредвидима. Дори и най-добрият мъж не е достатъчно добър за нея. Въпреки това, срещайки мъж с името Бисер, тя може да промени представите си и нагласите за това, какво е стабилна връзка.

Кога има имен ден Десислава

Десислава разполага с имен ден на празника Всички български светии. Този радостен ден е динамичен, поради това се отбелязва 63 дни след Великден всяка година. Позволено е лицето да празнува имен ден и в друг ден през календарната година, защото перманентно се отбелязват нови християнски празнични дни, за които като резултат наименования на личности разполагат няколко пъти през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Десислава

Когато желаете да поднесете поздрави за празника на лицето, което празнува, можете да го сюрпризирате с подходяща картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг вариант е да пратите на човека, който празнува, послание с неподражаеми поздравления, което ще го докосне директно в сърцето. При този способ ще покажете своите горещи емоции и ще покажете, че оценявате този индивид.

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top