Ася значение и произход на името

Ася – име, значение, имен ден

Ася значение и произход на името

Ася – коректна информация за името, кога празнува имен ден и по какъв начин ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Ася

Това трибуквено женско име става все по-популярно у нас през последните 20 години. Трудно е да се определи произходът му.

Ася расте като любознателно момиченце – то е отворило очи за света, вре си нослето навсякъде, където става нещо интересно. Засипва с въпроси родителите си още от малка. Това любопитство й остава за цял живот.

Като девойка Ася се радва на голямо внимание от страна на младежите. Около нея винаги има стълпотворение от мъже. Тя ги привлича като магнит и като зряла жена. Любвеобилна е, но все пак държи на истинските чувства.

Умните мъже търсят в Ася нежността – тя е благородна по характер, не пести истинските си чувства. Мъжът, който спечели нейната обич, може да се нарича най-щастливият човек в света.

Отвреме-навреме Ася изпуска нервите си, но това е само за миг – след това пак се овладява и усмивката й огрява света.

Шанс за Ася са връзките с Иван, Николай, Тодор, Христо. Ако обаче търси любовта при Ангел, Михаил, Александър, Богдан – няма да й провърви.

Кога има имен ден Ася

Ася празнува празник на името си на 4 юли ежегодно. Този радостен ден не е преместваем, затова се празнува през един и същ месец ежегодишно. Имен ден има и на Всички български светии, което е подвижен празник и се чества 63 дни след Великден всяка година.

Приложимо е името да има имен ден и на друга дата от годината, тъй като перманентно се отбелязват нови християнски празнични дни, за които става така че някои имена на хора честват два или повече пъти през годината имен ден.

Картички и пожелания за Ася

Когато поискате да изпратите поздравления за празненството на празнуващия имен ден, можете да го сюрпризирате с божествена картичка от уеб сайта PozdraviMe.com.

Различна възможност е да препратите на своя приятел съобщение с неповторим поздрав, което непременно ще го уцели директно в чувствата.

При този метод ще докажете своите топли емоции и ще покажете, че много държите на този страхотен човек.

Оценка: 5 от 4 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top