Името Димитрина - произход и имен ден

Димитрина – име, значение, имен ден

Името Димитрина - произход и имен ден

Димитрина – коректна справка за човека, носещ това име, през кой месец ще черпи по повод имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Димитрина

Тя външно прилича на баща си, но наследява характера на майка си. Тези жени са с красиви очи, много са музикални и пластични в танците. Могат да направят артистична кариера, ако се захванат отрано.

Димитрина има много лежерно отношение към парите, както се казва – пръстите й са широки. Но с нея се живее леко и усмивката й не слиза от лицето по цял ден.

Димитрина ще намери брачното си щастие с Константин, Денис и Олег, но животът й ще бъде труден с Богдан, Симеон, Станислав, Николай.

Кога има имен ден Димитрина

Димитрина ще се весели по случай празник – имен ден на 26 октомври ежегодишно. Този празник не е динамичен, заради това се отбелязва събитието през един и същ месец ежегодно. Достъпно е лицето да празнува имен ден и в друг ден от календарната година, защото перманентно се отбелязват нови православни празници, в които става така че наименования на хора празнуват в два или повече дни в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Димитрина

В случай че искате да изпратите поздравления за неповторимия ден на лицето, което празнува, можете да го сюрпризирате с перфектна нова картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различен вариант е да разпратите на човека с празника имейл с приказно пожелание, което ще го уцели директно в душата. С този способ ще докажете своите приятелски искрени чувства и ще обявите, че уважавате този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top