Добромир / Добромира – име, значение, имен ден

Добромир/а означава „да носи добро на света“.

Добромир и Добромира имат една особена дарба – те с а много добри пророци. Притежават таланта да променят обстоятелствата винаги в своя полза.

Колкото и перипетии да Срещнат в живота си, няма такива, които да ги сломят по дух. Хората, носещи това име, сякаш са закриляни от някаква невидима сила. Те са чувствителни и емоционални, вярват в приятелството и любовта, нещо повече – често поставят приятелите и партньорите си пред себе си.

Склонни са да пренебрегнат собствените си интереси, стига да се полезни на близките си. Отварят лесно душата си и се доверяват на околните. Трудно приемат чуждите грешки, но умеят да прощават. Не са злопаметни.

Добромир е кавалер. Той може да обича някоя жена повече от самия себе си. Привързан е към семейството си и прави всичко по силите си, за да радва хората, които са му близки.

Добромира е изтънчена и грациозна. Милото й държание и ненатрапчивото й умение да охлажда пламъците може да ви накара да си помислите, че е слаба и безпомощна, и че ще се обърка като всяка жена, щом възникне криза. Но това е огромна грешка, защото милото и женствено същество с това име съдържа в себе си 100% стомана.

Връщане в началото на страницата