Добромир и Добромира - значение на името

Добромир / Добромира – име, значение, имен ден

Добромир и Добромира - значение на името

Добромир / Добромира – точна информация за човека, носещ това име, през кой месец има имен ден и как може да направите хубава изненада.

Значение на името Добромир / Добромира

Добромир/а означава „да носи добро на света“.

Добромир и Добромира имат една особена дарба – те с а много добри пророци. Притежават таланта да променят обстоятелствата винаги в своя полза.

Колкото и перипетии да срещнат в живота си, няма такива, които да ги сломят по дух. Хората, носещи това име, сякаш са закриляни от някаква невидима сила. Те са чувствителни и емоционални, вярват в приятелството и любовта, нещо повече – често поставят приятелите и партньорите си пред себе си.

Склонни са да пренебрегнат собствените си интереси, стига да се полезни на близките си. Отварят лесно душата си и се доверяват на околните. Трудно приемат чуждите грешки, но умеят да прощават. Не са злопаметни.

Добромир е кавалер. Той може да обича някоя жена повече от самия себе си. Привързан е към семейството си и прави всичко по силите си, за да радва хората, които са му близки.

Добромира е изтънчена и грациозна. Милото й държание и ненатрапчивото й умение да охлажда пламъците може да ви накара да си помислите, че е слаба и безпомощна, и че ще се обърка като всяка жена, щом възникне криза. Но това е огромна грешка, защото милото и женствено същество с това име съдържа в себе си 100% стомана.

Кога има имен ден Добромир / Добромира

Добромир и Добромира нямат имен ден. Позволено е името да празнува имен ден и в друг ден от календарната година, тъй като постоянно се отбелязват нови християнски празници, в които се получава някои наименования на хора честват няколко пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Добромир / Добромира

Ако поискате да направите сюрприз за празника на своя роднина, можете да го сюрпризирате с перфектна картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различен вариант е да разпратите на човека с празника писмо с уникални поздравления, което непременно ще го докосне 100% в райското кътче на душата. С този способ ще изразите своите топли емоции и ще изразите, че уважавате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top