Елеонора – име, значение, имен ден

Малката Елеонора има изключително сложен и противоречив характер – тя е непостоянна в чувствата си и създава грижи за своите родители. Външно красивите по принцип момичета, които носят това име, събират вниманието на околните. Те често използват този интерес към себе си, когато искат да постигнат своите цели.

Елеонора се омъжва за състоятелни мъже, с добро обществено положение, защото обича да живее в лукс. Едновременно с това съпрузите, които си избира Елеонора, са със спокоен и уравновесен характер.

Елеонора е талантлива и красива, има успех сред мъжете. Въобще жените с това име се харесват средите, в които се движат. Привързана е към дома си и не обича да пътува в далечни и продължителни командировки. Не обича да се изразява категорично и да налага мнението си на всички.

Повечето от жените, носещи това име, са артистични натури, обичат музиката и цветята, флегматични са по природа. Егоизмът им е в рамките на нормалното когато се разчувстват, могат да бъдат и състрадателни. От тях стават добри юристи, програмисти, преподаватели на чужди езици, а и добри икономисти.

4.9/5 - 7 гласа
Връщане в началото на страницата