Елза – име, значение, имен ден

Като малки момичетата с това име са с независим, малко мъжки характер. Те са смели, решителни в постъпките си и не обичат наставленията и съветите на по-възрастните. Харесват спорта, занимават се с плуване и лека атлетика. Едновременно с това те са и доста раними в отношенията с приятелките си. Ако Елза е родена през зимата, тя е доста нетърпелива в постъпките си и понякога невъздържана в приказките си. Обичат компанията на по-възрастните хора и добре се разбират с тях. Имат развито въображение, вярват на екстрасенси и врачки. обличат се добре, с вкус, доста са суетни.

„Летните“ Елзи са по-меки, обичат домашния уют и хармонията в човешките отношения. Отлични домакини са, в къщата им всичко блести. Прекрасно готвят и съпрузите им оценяват това много. Могат да се разбират добре със свекървите си.

Родените през есента жени, кръстени с името Елза, са малко повърхностни и гледат леко на живота. Това прави общуването с тях хармонично и търсено от всеки техен познат. Те си избират професия, за която не е необходимо да стават рано.

„Пролетните” Елзи трогателно обичат домашните животни. Професиите, които си избират, са педагогиката, ресторантьорството, хотелиерството, театъра, живописта, театъра, модния дизайн, строителството…

Връщане в началото на страницата