Значение на името Евлоги

Евлоги – име, значение, имен ден

Значение на името Евлоги

Евлоги – коректна информация за името, кога ще почерпи за имен ден и по какъв начин бихте могли да изненадате приятно именника.

Значение на името Евлоги

От гръцки и означава „благоразумен“.

Той винаги има решение на всички проблеми и отговор на всеки въпрос. Ще ви подложи не само смазващата сила на своите доводи, а ще е толкова мил и нежен, че ще забравите дразнещата му непоследователност.

Обича да създава свои си занимания, с които да уплътнява времето и уменията си. Не е много контактен, не се доверява лесно, не любезничи с всекиго. Несправедливостта за него е престъпление, стреми се да действа правилно и да не засяга хората около себе си.

Евлоги е внимателен и грижовен, на него може винаги да се разчита. Не е дребнав, напротив, често може да не забележи какво се случва пред носа му, не се бърка в чужди работи, ще се отзове само тогава, когато е повикан за помощ или съвет.

Той е верен съпруг и примерен баща. Перспективни ще са отношенията му със София и Биляна.

Кога има имен ден Евлоги

Евлоги трябва да знае, че има голям празник – имен ден на 13 февруари ежегодно. Този празничен ден е статичен, при което се чества по едно и също време всяка една година. Достъпно е наименованието да има имен ден и на още една дата в годината, защото постоянно се появяват нови християнски празнични дни, в които като краен резултат наименования на личности отбелязват по няколко пъти през календарната година радостен имен ден.

Картички и пожелания за Евлоги

Ако искате да изпратите поздравления за празненството на празнуващия имен ден, може да го направите с неповторима поздравителна картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг начин е да пратите на своя роднина или приятел имейл с блестящ поздрав, което непременно да го уцели право в райското кътче на душата. При този похват ще изразите вашите горещи искрени чувства и ще докажете, че цените този човек.

Оценка: 4.4 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top