Фани значение на името

Фани – име, значение, имен ден

Фани значение на името

Фани – точна справка за носителя на това име, кога ще черпи по повод имен ден и с какво ще можете да направите хубава изненада.

Значение на името Фани

Тя е умна, независима, непокорна, властолюбива, остроумна, иронична жена. Стреми се да се измъкне от кръга на затъпяващото самодоволство, на примитивното битово всекидневие. Има богат вътрешен свят.

Внимателно си подбира приятелите, заобиколена е от интересни хора, нейни съмишленици. Не приема лъжата и измамата нито вкъщи, нито на работа. Тази нейна прекалена праволинейност често се отразява на служебната й кариера. Тя може да се справи във всяка професия.

Омъжва се за човек, който й е равен по интелект. Но желанието й да го научи на безпрекословно подчинение обикновено води до развод. Ако мъжът й успее да обуздае прекалената й горделивост, тя става предана и любяща съпруга, търпелива и ласкава майка. Гостоприемна и щедра е.

Кога има имен ден Фани

Фани празнува празник на името си на 27 декември всяка година. Този празник не е от подвижните, заради това се отбелязва събитието през един и същ месец всяка година. Напълно възможно е личността да празнува имен ден и на друга дата от цялата година, защото постоянно се честват нови църковни празнични дни, при които става така че някои имена на личности отбелязват в два или повече дни в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Фани

Когато искате да направите сюрприз за празника на именника, можете да го сюрпризирате с божествена картичка с пожелание от интернет портала PozdraviMe.com. Различен вариант е да разпратите на човека с празника послание с неповторим поздрав, което да го докосне 100% в райското кътче на душата. При този способ ще изразите своите близки искрени чувства и ще докажете, че уважавате тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top