Галина / Галя – име, значение, имен ден

Името има старогръцки произход и означава „спокойствие“ и безметежност.

От детството момичетата с това име са любимки на бащите си. Предпочитат компанията на момчета. Малките Галини обичат да се кипрят пред огледалото.

Като пораснат, дамите с това име са далече от типичните женски проблеми и интриги… Активни натури са – ходят на туристически походи, посещават театрални спектакли и изложби.

Галина (Галя) е работлива по характер и се справя със стотици задължения. Връзките си с другите хора подчиняват на принципа на тяхната полезносг. Когато са засегнати, стават студени и недостъпни. Често са в безкрайни конфликти със свекърва си. Бързо си сменят настроението.

Когато харесат някой мъж, искат непременно да го притежават. В брака винаги доминират над съпрузите си. Ако хванат мъжа си в изневяра, действат твърде решително – това обикновено свършва с развод.

Ако са се бракосъчетали с мъж с името Атанас, Анатоли, Борис, Валери, Георги, Виктор, Данаил, Юри, Сергей ще бъдат щастливи цял живот. Непременно обаче ще възникнат проблеми, ако връзката им е с Николай или Емил.

Връщане в началото на страницата