Галина / Галя значение на името

Галина / Галя – име, значение, имен ден

Галина / Галя значение на името

Галина / Галя – коректна информация за носителя на това име, на кой ден има имен ден и с какво можете да направите изненада.

Значение на името Галина / Галя

Името има старогръцки произход и означава „спокойствие“ и безметежност.

От детството момичетата с това име са любимки на бащите си. Предпочитат компанията на момчета. Малките Галини обичат да се кипрят пред огледалото.

Като пораснат, дамите с това име са далече от типичните женски проблеми и интриги… Активни натури са – ходят на туристически походи, посещават театрални спектакли и изложби.

Галина (Галя) е работлива по характер и се справя със стотици задължения. Връзките си с другите хора подчиняват на принципа на тяхната полезносг. Когато са засегнати, стават студени и недостъпни. Често са в безкрайни конфликти със свекърва си. Бързо си сменят настроението.

Когато харесат някой мъж, искат непременно да го притежават. В брака винаги доминират над съпрузите си. Ако хванат мъжа си в изневяра, действат твърде решително – това обикновено свършва с развод.

Ако са се бракосъчетали с мъж с името Атанас, Анатоли, Борис, Валери, Георги, Виктор, Данаил, Юри, Сергей ще бъдат щастливи цял живот. Непременно обаче ще възникнат проблеми, ако връзката им е с Николай или Емил.

Кога има имен ден Галина / Галя

Галина / Галя трябва да знае, че има празничен имен ден на 10 март ежегодишно. Празникът не е динамичен, поради това се прави празник през един и същ месец всяка година. Вероятно е наименованието да има имен ден и на друга дата през цялата година, тъй като перманентно се отбелязват нови православни празнични дни, при които става така че някои наименования на личности празнуват през няколко дни през годината имен ден.

Картички и пожелания за Галина / Галя

Когато искате да поднесете поздрави за празничния ден на именника, можете да го сюрпризирате с подходяща картичка с поздрав от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друга възможност е да изпратите на човека, който празнува, имейл с оригинално пожелание, което непременно ще го докосне точно в чувствата. С този способ ще изразите своите горещи чувства и ще обявите, че уважавате този индивид.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top