Ивана - значение на името

Ивана – име, значение, имен ден

Ивана - значение на името

Ивана – топ информация за носителя на това име, през кой месец празнува имен ден и по какъв начин може да направите хубава изненада.

Значение на името Ивана

Ивана го характер е близнак до мъжкия си „първообраз“ Иван. Тя е с добра душа по начало – с годините става по-уравновесена и сериозна. Отговорността и към семейството и децата е огромна – не е ревнива, но не обича да я лъжат.

Дамите с това име достигат върхове в образованието и кариерата си – някои от тях се отдават на науката. Добре се представят в бизнеса и там са извън всякаква конкуренция. Понякога изпитват съмнения в собствените си сили, но това е мимолетно чувство – бързо го преодоляват и пак атакуват целите си.

Ивана ще е „в свои води“, ако се омъжи за Атанас, Ангел, Валентин или Любомир. Не може да се каже същото, ако връзката й е с Емил или Антон.

Кога има имен ден Ивана

Ивана ще празнува празничен имен ден на 7 януари ежегодишно. Този празничен ден не е динамичен, при което се празнува на точно число ежегодно. Вероятно е името да има имен ден и на още една дата през календарната година, тъй като перманентно се отбелязват нови църковни празнични дни, в които се получава някои наименования на личности имат през няколко дни през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Ивана

Когато искате да поднесете изненада за неповторимия ден на именника, може да го извършите с оригинална нова картичка от PozdraviMe.com. Друг вариант е да препратите на празнуващия човек интернет съобщение с неповторим поздрав, което от своя страна ще го докосне 100% в райското кътче на душата. С този похват ще докажете вашите горещи искрени чувства и ще обявите, че уважавате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top