Катерина / Катрин какво е значението на името

Катерина / Катрин – име, значение, имен ден

Катерина / Катрин какво е значението на името

Катерина / Катрин – коректна справка за носителя на това име, на коя дата празнува имен ден и как може да направите хубава изненада.

Значение на името Катерина / Катрин

Тя е открита, весела, дружелюбна, подканяща към общуване. Отличава се с една пословична прямота и добър словесен изказ. Тя казва истината, като напълно съзнава ефекта от нея, и все пак не би направила компромис.

Не обича да я разпитват, нито да я критикуват. Силно комуникативна личност и лесно се сприятелява. Жената с това име е щедра и сърдечна. У нея никога няма да се открои зла умисъл.

Като цяло е общителна, но гневът и може да пламне моментално, ако се случи околните да злоупотребят с природното й дружелюбие или да фамилиарничат.

В любовта е предпазлива и мнителна. Залага на чистите и открити отношения, рядко се впуска в необмислени и безперспективни връзки.

Кога има имен ден Катерина / Катрин

Катерина / Катрин знае, че има празник – имен ден на 24 ноември ежегодно. Този празничен ден е статичен, при което се прави празник на една и съща дата всяка една година. Вероятно е лицето да празнува имен ден и по друго време от годината, защото перманентно изникват нови християнски празници, за които става така че някои имена на личности празнуват по няколко пъти в годината имен ден.

Картички и пожелания за Катерина / Катрин

В случаите когато много искате да поднесете поздрави за неповторимия ден на своя роднина, имате възможност да го извършите с неповторима картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да разпратите на човека, който празнува, онлайн съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна да го уцели точно в душата. С този метод ще докажете вашите приятелски искрени чувства и ще изразите, че много държите на тази личност.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top