Константин / Костадин значение на името

Константин / Костадин – име, значение, имен ден

Константин / Костадин значение на името

Константин / Костадин – коректна справка за името, през кой месец има имен ден и с какво можете да направите изненада.

Значение на името Константин / Костадин

Името е с латински корен, който означава „здрав, постоянен“. У нас името е побългарено във формата Костадин.

Малките Константиновци растат боязливи и свити деца. Ако тръгнат на детска градина, това за тях е особен проблем – плачат от раздялата с родителите.

Мъжете с това име са много добросъвестни и отговорни хора. В отношенията си с другите често са хитри. Отдават цялата си душа в работата.

Имат меки отношения с подчинените си, ако израстнат като началници. Предразположени са към алкохола. Имат силно развито въображение. Понякога се ядосват за дреболии.

Характерът им е сложен и противоречив. В любовните си отношения са верни на половинката си и трудно понасят изневярата. Един развод е в състояние да ги извади от релсите.

Обличат се изискано и елегантно и в някаква степен обичат лукса. Харесват екстравагантните жени, но често не могат да направят точната преценка за хората.

Дълготрайни и щастливи са връзките на Константин с жени, които носят имената Ана, Венера, Виктория, Поля, Димитрина, Нели, Евгения, Роза, Дина, София и Яна. Малко вероятно е късметът да го споходи, ако се е свързал с Александра, Вероника, Олга, Петя, Наталия, Мария, Ирина, Евдокия.

Кога има имен ден Константин / Костадин

Константин / Костадин трябва да знае, че има празник – имен ден на 21 май ежегодно. Този радостен ден не е преместваем, поради това се прави празник на точно число всяка година. Вероятно е личността да приеме поздрави от хора и по друго време в годината, тъй като постоянно се отбелязват нови църковни празници, в които като краен резултат личните имена на личности честват през няколко дни през годината имен ден.

Картички и пожелания за Константин / Костадин

В случай че имате желание да изпратите поздравления за празненството на лицето, което празнува, бихте могли да го изненадате с неповторима поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Различна възможност е да препратите на човека, който празнува, послание с оригинално пожелание, което от своя страна да го докосне точно в душата. При този начин ще изразите своите топли искрени чувства и ще заявите, че много държите на този индивид.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top