Лилия / Лиляна / Лили значение на името

Лилия / Лиляна / Лили – име, значение, имен ден

Лилия / Лиляна / Лили значение на името

Лилия / Лиляна / Лили – коректна справка за носителя на това име, на кой ден празнува имен ден и с какво можете да изненадата човека.

Значение на името Лилия / Лиляна / Лили

Името идва от названието на красивото цвете. Като малко момиче Лилия е истински тиранин за своите родители – нямат край нейните капризи и фантазии. Обича да се показва от слабите си страни, случва й се дори да симулира, че е болна.

Като девойка част от тези черти от характера на Лилия изчезват, но й остава за цял живот суетата. Обича красивите и скъпи дрехи, бижутата са истинската й страст. Умее майсторски да флиртува и да поддържа интереса към себе си.

Тази симпатия на околните към Лилия се запазва дълго и трайно. Тя изглежда крехка, но в действителност е упорита и целенасочена.

Лилия има в сърцето си много състрадателност и се грижи за всички около нея – родители, деца, съпруг и приятелки. Не може никога да се разбере със свекърва си и дори за малки неща с дни спори с нея.

Обожава да обикаля магазините, дори и без да пазарува. Лилия може да изневери на съпруга си, но ако забележи, че това застрашава семейното й благополучие, бързо прекъсва компрометиращата връзка.

Мъжете я харесват и често са заслепени от любов към нея – това понякога й развързва ръцете да ги лъже най-безотговорно.

Лилия ще намери щастието си, ако се омъжи за Ангел, Адриан, Владимир, Валентин, Васил, Юри, Димитър, Евгени, Виктор, Станислав, Сергей, Яков, Филип. Малко вероятно е това да стане, ако връзката й е с Викенти, Генади, Григор, Николай, Кирил, Илия, Павел.

Кога има имен ден Лилия / Лиляна / Лили

Лилия / Лиляна / Лили знае, че има празник – имен ден на Цветница. Този празник е преместваем, заради това се чества 7 дни преди Великден всяка година. Позволено е личността да почерпи и на още една дата от годината, тъй като перманентно изникват нови християнски празнични дни, в които се получава наименования на хора разполагат през няколко дни в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Лилия / Лиляна / Лили

В случай че поискате да изпратите поздравления за неповторимия ден на именника, имате възможност да го сюрпризирате с подходяща нова картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на своя приятел съобщение с уникални поздравления, което от своя страна ще го докосне точно в райското кътче на душата. При този способ ще покажете своите близки емоции и ще заявите, че уважавате този индивид.

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top