Лилия / Лиляна / Лили – име, значение, имен ден

Името идва от названието на красивото цвете. Като малко момиче Лилия е истински тиранин за своите родители – нямат край нейните капризи и фантазии. Обича да се показва от слабите си страни, случва й се дори да симулира, че е болна. Като девойка част от тези черти от характера на Лилия изчезват, но й остава за цял живот суетата. Обича красивите и скъпи дрехи, бижутата са истинската й страст. Умее майсторски да флиртува и да поддържа интереса към себе си.

Тази симпатия на околните към Лилия се запазва дълго и трайно. Тя изглежда крехка, но в действителност е упорита и целенасочена. Лилия има в сърцето си много състрадателност и се грижи за всички около нея – родители, деца, съпруг и приятелки. Не може никога да се разбере със свекърва си и дори за малки неща с дни спори с нея.

Обожава да обикаля магазините, дори и без да пазарува. Лилия може да изневери на съпруга си, но ако забележи, че това застрашава семейното й благополучие, бързо прекъсва компрометиращата връзка. Мъжете я харесват и често са заслепени от любов към нея – това понякога й развързва ръцете да ги лъже най-безотговорно.

Лилия ще намери щастието си, ако се омъжи за Ангел, Адриан, Владимир, Валентин, Васил, Юри, Димитър, Евгени, Виктор, Станислав, Сергей, Яков, Филип. Малко вероятно е това да стане, ако връзката й е с Викенти, Генади, Григор, Николай, Кирил, Илия, Павел.

4.9/5 - 9 гласа
Връщане в началото на страницата