Какво е значението на името Лора

Лора – име, значение, имен ден

Какво е значението на името Лора

Лора – точна справка за носителя на това име, кога точно ще почерпи за имен ден и как бихте могли да направите изненада.

Значение на името Лора

Тя е чувствителна, емоционална и стабилна. От нея може да се очаква неочакваното. Непрекъснато я движат противоречиви чувства. Чувствителността й дори изненадва на моменти.

Лора е личност, която непрекъснато решава да направи нещо и прави противоположното. Има силно магнетично привличане.

Нейната природа е топла и отзивчива и тя се стреми да вижда хората не такива, каквито са, а такива, каквито би искала да бъдат.

Идеализира целта, която обича. Привързва се лесно и е вярна на чувството си за отговорност. Не очаквайте от нея прояви на силна индивидуалност, това не е в нейната природа.

Тя е твърде отзивчива и твърде лесно се влияе. Може да си внуши за известно време, че някой знае какво е правилно за нея и да го слуша безрезервно. Доверчива е и лесно се влюбва.

Кога има имен ден Лора

Лора празнува празник – имен ден 7 дни преди Великден всяка година. Този радостен ден е динамичен. Допустимо е личността да организира празник и по друго време от календарната година, защото перманентно се честват нови християнски празници, в които става така че някои имена на личности отбелязват през няколко дни през годината имен ден.

Картички и пожелания за Лора

В случаите когато много искате да изпратите поздравления за неповторимия ден на своя роднина, може да го извършите с уникална картичка с пожелание от сайта Pozdravime.com. Различна възможност е да изпратите на човека, който празнува, съобщение с блестящ поздрав, което от своя страна да го уцели 100% в душата. С този способ ще изразите своите приятелски чувства и ще заявите, че много държите на този човек.

Оценка: 4.1 от 12 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top