Значение на името Цветелина

Цветелина – име, значение, имен ден

Значение на името Цветелина

Цветелина – пълна справка за човека, носещ това име, на коя дата ще почерпи за имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Цветелина

Цветелина е емоционална, възприемчива, макар че крие това зад маската на привидна невъзмутимост и сдържаност. Не понася лъжата и измамата. Цветелина крие личния си живот от чужди погледи, не допуска във вътрешния си свят даже близките си хора.

Тя никога няма да изостави обществената и професионалната си дейност заради домашното иго, но нищо човешко не й е чуждо. Стреми се да направи дома си уютен. Тя е предана и вярна съпруга, грижовна и ласкава майка. Умело поддържа домакинството. Страхува се от изневери на съпруга си.

Чувствеността И се разкрива при условие, че изпитва абсолютно доверие към партньора си. Перспективни отношения с Димитър и Бойко.

Кога има имен ден Цветелина

Цветелина ще има празник на името си на Цветница. Празничният ден е динамичен, при което се отбелязва 7 дни преди Великден всяка година. Възможно е човекът да приеме поздрави от хора и по друго време в годината, защото перманентно се отбелязват нови църковни празници, в които се получава някои имена на личности честват два или повече пъти през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Цветелина

В случаите когато много искате да изпратите поздравления за неповторимия ден на своя приятел, може да го сюрпризирате с оригинална картичка с пожелание от интернет портала PozdraviMe.com. Друга възможност е да изпратите на своя роднина или приятел онлайн съобщение с неповторим поздрав, което непременно ще го уцели 100% в душата. При този начин ще докажете вашите близки емоции и ще докажете, че цените тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top