Малина - какво е значението на името

Малина – име, значение, имен ден

Малина - какво е значението на името

Малина – точна справка за човека, носещ това име, кога точно има имен ден и как можете да направите изненада.

Значение на името Малина

Трудно е да се угоди на тази жена. Твърде горда и независима, често пъти тя преминава границата на добрия тон. Малина се стреми към лидерство, иска да контролира всичко и това често става повод за кавги с близките хора.

Жената с това име е егоист. Лесно се ядосва, все от нещо е недоволна и често се оплаква. В професионално отношение се стреми към власт, материалното не е от такова голямо значение. Грижи се за семейството си и е чудесна домакиня.

Кога има имен ден Малина

Малина ще има празничен имен ден на Цветница. Празничният ден е динамичен, заради това се отбелязва 7 дни преди Великден всяка година. Възможно е човекът да организира празник и на друга дата през календарната година, тъй като перманентно се появяват нови църковни празнични дни, в които става така че наименования на личности честват през няколко дни през годината имен ден.

Картички и пожелания за Малина

Ако желаете да поднесете изненада за празненството на лицето, което празнува, бихте могли да го направите с оригинална картичка с поздрав от PozdraviMe.com. Друг начин е да разпратите на своя приятел имейл с оригинално пожелание, което ще го уцели точно в сърцето. При този способ ще покажете вашите горещи чувства и ще заявите, че много държите на този индивид.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top