Мариета - значение на името

Мариета – име, значение, имен ден

Мариета - значение на името

Мариета – топ справка за името, кога точно ще черпи по повод имен ден и по какъв начин ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Мариета

Мариета притежава твърд характер. Тя преследва целите си смело, независимо че невинаги постига успех. Изключително практична и здравомислеща, тя лесно се издига в професионален план.

Амбициозна е и късметът е на нейна страна. Най-важното за нея е материалното благополучие. В брака си разчита повече на практичното, отколкото на чувствата. Грижовна съпруга е и създава стабилно семейство.

Кога има имен ден Мариета

Мариета няма имен ден в точно определен ден през годината. Достъпно е личността да организира празник и на още една дата през календарната година, защото постоянно се отбелязват нови християнски празнични дни, при които като краен резултат личните имена на хора празнуват два или повече пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Мариета

В случаите когато искате да направите сюрприз за празника на именника, имате възможност да го направите с прекрасна картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на своя роднина или приятел писмо с блестящ поздрав, което от своя страна да го докосне 100% в сърцето. При този метод ще изкажете вашите горещи емоции и ще докажете, че уважавате тази особа.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top