Мирослав - значение на името

Мирослав – име, значение, имен ден

Мирослав - значение на името

Мирослав – коректна справка за носителя на това име, кога точно има имен ден и как бихте могли да изненадате приятно именника.

Значение на името Мирослав

Това е старославянско име, съставено от думите мир и слава.

Мъжете, които носят това име, са уравновесени и спокойни, трудно излизат от нерви. Упорити са в учението, много четат и са големи мълчаливци. Притежават голяма емоционалност и това понякога им пречи да преценяват света правилно.

Мирослав не е кариерист, но не може да бъде обвинен, че не обича професията си. Животът му не е посипан с рози, но трудолюбието и търпението му са безгранични. Увлича се в четенето на исторически книги и е доста музикален.

Мирослав може да изгради здраво семейство с Марта, Елена, Жулиета и Маргарита. Труден ще му бъде животът с Дина, Лилия и Поля.

Кога има имен ден Мирослав

Мирослав ще се весели по случай празник – имен ден на 5 май през тази година. Този празник не е преместваем, затова се чества през един и същ месец ежегодно. Достъпно е човекът да приеме поздрави от хора и на друга дата през цялата година, защото перманентно се появяват нови православни празнични дни, при които се получава наименования на хора разполагат през няколко дни в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Мирослав

Ако желаете да изпратите поздравления за неповторимия ден на празнуващия имен ден, имате възможност да го направите с перфектна нова картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг метод е да препратите на празнуващия човек съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна ще го докосне 100% в сърцето. С този метод ще докажете вашите приятелски искрени чувства и ще изразите, че оценявате този човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top