Неда - значение на името

Неда – име, значение, имен ден

Неда - значение на името

Неда – коректна справка за името, на кой ден ще почерпи за имен ден и как ще можете да направите изненада.

Значение на името Неда

Това е жена, която притежава доминираща персоналност, която не се съобразява с правила и условности. Често е импулсивна и се стреми винаги към това, което я интригува. Не се предава лесно, трудностите не я потискат, напротив – дават и още повече хъс, за да ги преодолява.

Остроумна е и може да избегне всякакви неловки ситуации. Не одобрява излишния шум, както и споровете, завършващи със скандали. Невена вярва, че ако е предпазлива и деликатна ще постигне много повече, отколкото ако е настоятелна и демонстративна.

Привързва се лесно както към приятелите си, така и към партньорите си. Цени специалното отношение, милите жестове и словесните доказателства, че е уникална и обичана от близките си. Съдбовна ще е връзката й, ако срещне мъж с името Трифон.

Кога има имен ден Неда

Неда ще се весели по случай празничен имен ден на 7 юли ежегодишно. Този празник не е динамичен, поради това се прави празник по едно и също време всяка година. Приложимо е човекът да приеме поздрави от хора и на още една дата от календарната година, защото перманентно се отбелязват нови църковни празнични дни, за които става така че личните имена на личности честват по няколко пъти в годината именни дни. В

Картички и пожелания за Неда

случай че искате да поднесете поздрави за неповторимия ден на своя приятел, може да го изненадате с неповторима поздравителна картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг начин е да изпратите на човека, който празнува, имейл с неповторим поздрав, което ще го докосне 100% в райското кътче на душата. При този начин ще изкажете своите близки чувства и ще докажете, че цените тази особа.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top