Олег - какво е значението на името

Олег – име, значение, имен ден

Олег - какво е значението на името

Олег – топ справка за човека, носещ това име, кога точно има празник – имен ден и с какво може да изненадата човека.

Значение на името Олег

Името е от скандинавски произход, означава „свят“, „свещен“.

Упорит е при постигане на поставената цел, безкористен, принципен и отстоява мнението си дори когато не е прав. Притежава аналитичен ум, умее да се съсредоточава, има склонност към точните науки.

Подлага на анализ всичко: обстановката в колектива, взаимоотношенията с приятелите си, политическата ситуация в света, гледания филм, прочетената книга и даже постъпката на съседа си.

Много е привързан към родителите си, особено към майка си. Олег обича само една жена. В любимата търси прилика с майка си: във външността, в характера, в Навиците и увлеченията. Много обича децата и не може да си представи живота без тях.

Кога има имен ден Олег

Олег разполага с празник – имен ден на 11 юли годишно. Празничният ден не е динамичен, заради това се отбелязва събитието по едно и също време всяка година. Напълно възможно е лицето да приеме поздрави от хора и в друг ден от цялата година, защото постоянно се честват нови православни празнични дни, в които като краен резултат някои наименования на хора имат няколко пъти през годината имен ден.

Картички и пожелания за Олег

В случай че имате желание да поднесете поздрави за празника на лицето, което празнува, може да го извършите с неповторима картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг начин е да препратите на своя приятел съобщение с приказно пожелание, което от своя страна ще го докосне право в райското кътче на душата. С този метод ще покажете вашите приятелски емоции и ще покажете, че уважавате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top