Рая значение на името

Рая – име, значение, имен ден

Рая значение на името

Рая – пълна справка за наименованието, кога точно ще черпи по повод имен ден и по какъв начин може да направите хубава изненада.

Значение на името Рая

Тя винаги се старае да бъде внимателна и сговорчива. Даже когато е раздразнена, рядко избухва. Кротка и стеснителна е. Рядко може да я видите да се опитва да привлече вниманието на цялата компания.

Често дори е дистанцирана и допуска малко хора до себе си. Не е много амбициозна, понякога е лекомислена и наивна. Лесно се впечатлява, а също така и лесно се влияе от чуждото мнение.

Склонна е да пренебрегва собствените си интереси и да се съобразява с тези на околните. Влюбчива е и се впуска смело в авантюри. Разочарованията преживява тежко, затваря се в себе си и рядко споделя, когато й е тежко.

Дори й е присъщо да се самообвинява заради чужди грешки. Интересна любов ще изживее, ако срещне мъж с името Панайот.

Кога има имен ден Рая

Рая празнува празник – имен ден на 8 ноември през тази година. Този радостен ден не е от подвижните, заради това се празнува през един и същ месец всяка година. Вероятно е наименованието да приеме поздрави от хора и на друга дата през годината, тъй като перманентно се честват нови църковни празници, в които се получава някои имена на хора празнуват по няколко пъти през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Рая

В случаите когато много искате да направите сюрприз за празника на именника, може да го изненадате с перфектна нова картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Различен метод е да пратите на своя приятел писмо с неподражаеми поздравления, което от своя страна да го докосне точно в чувствата. С този метод ще покажете вашите близки искрени чувства и ще докажете, че оценявате тази личност.

Оценка: 4.4 от 12 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top