Значение на името Ренета

Ренета – име, значение, имен ден

Значение на името Ренета

Ренета – коректна справка за името, кога точно ще почерпи за имен ден и по какъв начин ще можете да направите хубава изненада.

Значение на името Ренета

Жената с това име е упорита и взискателна. Свикнала е да постига всичко, което иска да има за себе си.

Понякога е безкомпромисна и дори прекалява в ината си. Общителна е и цени верните приятели. Обича да е сред големи компании, не може да е някъде, където не й е весело.

Не е много находчива, затова предпочита да работи нещо, което не би я натоварвало, а би й позволило да разполага свободно с времето си.

Ако трябва да избира дали да гради кариера, или да създаде семейство, второто несъмнено ще е приоритет за нея. Всеотдайна и грижовна е. Старае се винаги да е жизнерадостна дори когато вътрешно нещо я тормози.

Кога има имен ден Ренета

Ренета има празник – имен ден на Цветница. Този празник е от подвижните, поради това се отбелязва 7 дни преди Великден всяка година. Напълно възможно е човекът да организира празник и на друга дата в календарната година, тъй като перманентно се честват нови християнски празници, за които като резултат някои наименования на хора празнуват два или повече пъти в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Ренета

Когато поискате да изпратите поздравления за празненството на лицето, което празнува, можете да го изненадате с неповторима картичка с поздрав от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг начин е да препратите на своя приятел послание с неподражаеми поздравления, което от своя страна да го докосне точно в сърцето. С този похват ще докажете вашите близки чувства и ще изразите, че цените тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top