Значение на името Роксана

Роксана – име, значение, имен ден

Значение на името Роксана

Роксана – коректна информация за наименованието, на коя дата ще черпи по повод имен ден и как ще можете да направите хубава изненада.

Значение на името Роксана

Жената с това име е инициативна и амбициозна.

Тя никога не забравя любезността и приятелството, но и никога не прощава обидата и ако е наранена, става отмъстителна. Избухлива, твърдоглава и напориста е.

Милостта не е в природата й и пътят на компромисите не е нейният път. Роксана е динамична и независима, не се нуждае от някого, на когото да се облегне.

Знае много добре докъде може да стигне потенциалът й. Винаги се бори докрай или поне до момента, в който не постигне надмощие. Умее да се бори и се амбицира да се доказва.

Не може да губи, агресивен и остър противник е. В личен план иска да бъде водещата. Мъжът до нея трябва да се примири с темперамента й, в противен случай ги очакват сериозни конфликти.

Кога има имен ден Роксана

Роксана ще празнува имен ден на Цветница. Този радостен ден е динамичен, заради това се празнува 7 дни преди Великден всяка година. Позволено е името да почерпи и в друг ден в календарната година, тъй като перманентно се честват нови християнски празници, при които като краен резултат наименования на хора разполагат по няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Роксана

В случай че много искате да изпратите поздравления за празничния ден на своя роднина, можете да го сюрпризирате с оригинална картичка с поздрав от интернет портала PozdraviMe.com. Друга възможност е да изпратите на своя роднина или приятел имейл с блестящ поздрав, което непременно да го уцели право в райското кътче на душата. При този способ ще докажете своите приятелски чувства и ще обявите, че уважавате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 11 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top