Роза / Розалия – име, значение, имен ден

Дамите с това име притежават рядка енергия и целеустременост. Те никога не се успокояват, че са постигнали нещо – винаги с стремят към нови победи. Едновременно с това нищо човешко не им е чуждо. Правят впечатление на лекомислени особи, но това не е вярно. Могат добре да се приспособяват към обстоятелствата в живота. Това е особено вярно за родените през лятото Рози. Още на първата среща те се харесват на мъжете и веднага стават обект на тяхната любов.

Родените през зимата са изключително праволинейни, не се спират пред нищо, когато преследват целта.

Дамите с името Роза са добри психолози, но когато търсят запознанства със силния пол, често грешат. Те изграждат с помощта на фантазията си образа на идеалния мъж и често остават разочаровани от действителността. Рядко забелязват недостатъците на мъжа, с когото се свързват. Сигурно затова имат здрави бракове – поемат изцяло върху себе си ударите на съдбата.

Роза е талантлива, работлива и постига големи професионални успехи в живота. От нея става добър педагог, преводач, актриса, художник, журналист, адвокат. Тя се отдава изцяло на професията си, но успява да отгледа добри и възпитани деца. Превъзходна домакиня е и обича да посреща гости. През първите десет години от брака Роза си намира любовник, но не престава да държи на семейството. Когато остарее, често боледува. Слабото й място са нервната система и краката.

С лоши последствия може да е връзката на Роза със Симеон.

4.9/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата