Роза / Розалия значение на името

Роза / Розалия – име, значение, имен ден

Роза / Розалия значение на името

Роза / Розалия – точна информация за наименованието, през кой месец ще черпи по повод имен ден и с какво можете да направите изненада.

Значение на името Роза / Розалия

Дамите с това име притежават рядка енергия и целеустременост. Те никога не се успокояват, че са постигнали нещо – винаги с стремят към нови победи. Едновременно с това нищо човешко не им е чуждо.

Правят впечатление на лекомислени особи, но това не е вярно. Могат добре да се приспособяват към обстоятелствата в живота. Това е особено вярно за родените през лятото Рози. Още на първата среща те се харесват на мъжете и веднага стават обект на тяхната любов.

Родените през зимата са изключително праволинейни, не се спират пред нищо, когато преследват целта.

Дамите с името Роза са добри психолози, но когато търсят запознанства със силния пол, често грешат. Те изграждат с помощта на фантазията си образа на идеалния мъж и често остават разочаровани от действителността.

Рядко забелязват недостатъците на мъжа, с когото се свързват. Сигурно затова имат здрави бракове – поемат изцяло върху себе си ударите на съдбата.

Роза е талантлива, работлива и постига големи професионални успехи в живота. От нея става добър педагог, преводач, актриса, художник, журналист, адвокат. Тя се отдава изцяло на професията си, но успява да отгледа добри и възпитани деца.

Превъзходна домакиня е и обича да посреща гости. През първите десет години от брака Роза си намира любовник, но не престава да държи на семейството. Когато остарее, често боледува. Слабото й място са нервната система и краката.

С лоши последствия може да е връзката на Роза със Симеон.

Кога има имен ден Роза / Розалия

Роза / Розалия ще получава поздравления по случай празник – имен ден на Цветница. Този празничен ден е динамичен, заради това се чества 7 дни преди Великден всяка година. Вероятно е наименованието да получи поздравления за имен ден и в друг ден в цялата година, тъй като перманентно изникват нови православни празници, при които като краен резултат някои имена на личности отбелязват няколко пъти през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Роза / Розалия

В случай че много искате да изпратите поздравления за празненството на своя роднина, имате възможност да го извършите с уникална картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг начин е да пратите на човека, който празнува, имейл с приказно пожелание, което непременно ще го уцели 100% в душата. С този способ ще изразите своите горещи чувства и ще обявите, че оценявате тази особа.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top