Румен значение на името

Румен – име, значение, имен ден

Румен значение на името

Румен – коректна информация за човека, носещ това име, кога точно има празник – имен ден и по какъв начин можете да направите изненада.

Значение на името Румен

Произходът на името с славянски и идва от думата „румен“ – с червени бузи, здрав човек. Някои са склонни да търсят връзка и с еврейското име Рубен.

Мъжете, кръстени с името Румен, са с малко неустойчива психика, на натурата им влияе в значителна степен характерът на баща им, както и сезонът, през който са родени.

Те са трудолюбиви и искат да им се създава работа. Руменовците обичат много децата, не само своите – но и чуждите.

Обикновено са възпитани добре и това е станало още в детството им. Имат добра интуиция да разбират хората отдалече. Рядко бъркат в чувствата си. Разсеяни са и често са замислени.

Румен мисли оригинално и това се забелязва от околните. Понякога обаче прекалява в своя особен поглед върху живота и това дразни колегите и приятелите му.

Руменовците са гостоприемни, но повече предпочитат да ходят на гости. Обичат също така да получават подаръци и са склонни да се привързват към хората, които им даряват нещо.

Жените ги обичат, защото ги съжаляват, а те се държат с тях доста независимо. В интимните им отношения има доста изненади, които са повече приятни.

Безкрайни усмивки и взаимно щастие очакват двойката Румен и Елена. Ще му върви и с жените, носещи името Олга.

Кога има имен ден Румен

Румен има празник – имен ден на празника Всички български светии. Този празник е динамичен, при което се чества 63 дни след Великден. Допустимо е човекът да получи поздравления за имен ден и по друго време от цялата година, тъй като перманентно се честват нови православни празнични дни, в които като резултат някои имена на хора разполагат през няколко дни през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Румен

Ако искате да изпратите поздравления за неповторимия ден на своя приятел, имате възможност да го направите с божествена картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг метод е да препратите на празнуващия човек интернет съобщение с неподражаеми поздравления, което да го докосне право в райското кътче на душата. С този похват ще докажете вашите приятелски чувства и ще докажете, че цените този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top