Станимир / Станимира значение на името

Станимир / Станимира – име, значение, имен ден

Станимир / Станимира значение на името

Станимир / Станимира – точна справка за наименованието, кога точно ще черпи по повод имен ден и как можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Станимир / Станимира

Славянско име, което означава „въдворяващ мир“, „миротворец“.

Хората с това име по природа са надарени с аналитичен ум, изключително развита интуиция, добровъображение. В състояние са да преценяват човек от пръв поглед, да решат объркан и сложен проблем.

Привличат ги творческата работа, постигат високи професионални успехи в рекламата, научноизследователската работа, на всички нива на административна дейност, на сцената и в литературата. Много болезнено реагират на критики по свой адрес. Старателно подбират приятелския си кръг.

Станимир лесно престъпва общоприетите морални норми, предпочита бохемския живот. Сексуалността на Станимир е в пряка зависимост от чувствата, които изпитва към партньорката си, нейните недостатъци отслабват порива му. За да запази душевното си равновесие, трябва да води спокоен живот. Податлив е на нервни стресове.

Станимира е спокойна и всеотдайна. Предпочита семейния уют пред това, да се доказва в професионален аспект.

Кога има имен ден Станимир / Станимира

Станимир / Станимира празнува празник – имен ден на 27 декември годишно. Този празничен ден не е от подвижните, поради това се празнува по едно и също време всяка година. Напълно възможно е личността да има имен ден и на още една дата в календарната година, защото перманентно изникват нови църковни празнични дни, при които като краен резултат някои наименования на хора имат през няколко дни през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Станимир / Станимира

Ако много искате да изпратите поздравления за празненството на своя приятел, може да го извършите с оригинална картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг начин е да пратите на човека с празника съобщение с уникални поздравления, което от своя страна да го уцели 100% в райското кътче на душата. При този способ ще изкажете своите горещи емоции и ще докажете, че уважавате това създание.

Оценка: 4.9 от 11 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top