Значение на името Сюзан

Сюзан – име, значение, имен ден

Значение на името Сюзан

Сюзан – коректна информация за носителя на това име, на кой ден празнува имен ден и как ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Сюзан

Староеврейско име, в буквален превод означава „бяла лилия“.

Жената, наречена така е талантлива, надарена по природа с много способности. Тя е упорита, пресметлива, разсъдлива, трудолюбива. Никога не постъпва необмислено. С хората се сближава трудно, тежко се разделя с приятелите си. Сюзан е много обидчива, чувствителна и лесно ранима.

Тя се стреми да се утвърди във всяко едно отношение, да постигне високо обществено положение. Бавно, но упорито се изкачва по служебната стълбица благодарение на работоспособността и настойчивостта си.

Сюзан е самолюбива. Не понася усърдната, регламентирана работа. За нея работата е възможност да прояви своята индивидуалност. С всички сили се стреми към успех.

Способна е да постигне професионални успехи в музиката, на актьорското и литературното поприще, в областта на модния дизайн и модните ревюта, в живописта, дизайна, рекламата, търговията, бизнеса.

Внимателно си избира бъдещия спътник в живота, старае се да опознае добре избраника си. Умее да създаде уютна семейна атмосфера. Личният й живот е скрит от чуждите погледи и тя не споделя с никого интимните си преживявания, не допуска никого в душата си.

Кога има имен ден Сюзан

Сюзан не разполага с празник на името си на конкретна дата всяка година. Възможно е наименованието да получи поздравления за имен ден и на още една дата през годината, тъй като перманентно се появяват нови православни празници, при които става така че личните имена на хора отбелязват през няколко дни в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Сюзан

В случай че имате желание да поднесете поздрави за щастливия ден на своя приятел, можете да го сюрпризирате с тематична картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг вариант е да пратите на човека с празника имейл с неподражаеми поздравления, което непременно ще го уцели право в сърцето. При този похват ще изкажете вашите горещи чувства и ще изразите, че уважавате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top