Сюзан – име, значение, имен ден

Староеврейско име, в буквален превод означава „бяла лилия“.

Жената, наречена така е талантлива, надарена по природа с много способности. Тя е упорита, пресметлива, разсъдлива, трудолюбива. Никога не постъпва необмислено. С хората се сближава трудно, тежко се разделя с приятелите си. Сюзан е много обидчива, чувствителна и лесно ранима.

Тя се стреми да се утвърди във всяко едно отношение, да постигне високо обществено положение. Бавно, но упорито се изкачва по служебната стълбица благодарение на работоспособността и настойчивостта си. Сюзан е самолюбива. Не понася усърдната, регламентирана работа. За нея работата е възможност да прояви своята индивидуалност. С всички сили се стреми към успех.

Способна е да постигне професионални успехи в музиката, на актьорското и литературното поприще, в областта на модния дизайн и модните ревюта, в живописта, дизайна, рекламата, търговията, бизнеса. Внимателно си избира бъдещия спътник в живота, старае се да опознае добре избраника си. Умее да създаде уютна семейна атмосфера. Личният й живот е скрит от чуждите погледи и тя не споделя с никого интимните си преживявания, не допуска никого в душата си.

4.9/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата