Значение на името Светла / Светлана

Светла / Светлана – име, значение, имен ден

Значение на името Светла / Светлана

Светла / Светлана – топ информация за носителя на това име, кога точно празнува имен ден и с какво може да изненадате приятно именника.

Значение на името Светла / Светлана

Името е със славянски произход и идва от думата „светлина“. Момичетата, които носят това име, са с противоречив характер. Имат висока самооценка. Много са активни, обичат да командват. Преследват докрай целите си и изживяват много тежко неуспехите си,

Едновременно с това Светлана е добър човек, не показва нахалство, когато иска да наложи волята си.

Обича безкористно да помага на другите. Често обаче губи чувството за мярка. Светлана харесва компанията на мъжете, кокетна е, намира общ език дори с враговете си.

Ако й се случи да преживее няколко загуби, става нервна и понякога сприхава. Приспособява се към живота и рядко мрънка от неудобствата му.

Щастието й винаги зависи от самата нея. Никога няма да се омъжи, ако не е стопроцентово сигурна, че е направила добрия избор. Светлана може да бъде изключително дипломатична и гъвкава в някои ситуации.

Затова и свекървата, и мъжът й я харесват много. Тя успява да скрие истинските си мисли. Много е привързана към децата си, старае се да им даде добро образование. Когато остарее, Светлана става прекрасна баба.

Семейният й живот ще е щастлив, ако се свърже с Алексей, Анатоли, Владимир, Валери, Георги, Олег, Юри, Петър, Тодор, Богдан, Борис. Трудно ще намери общ език с Александър, Станислав, Стефан.

Кога има имен ден Светла / Светлана

Светла / Светлана празнува голям празник – имен ден на 6 февруари ежегодно. Този радостен ден не е от подвижните, при което се отбелязва събитието на точно число всяка година. Вероятно е личността да получи поздравления за имен ден и в друг ден през цялата година, защото перманентно се отбелязват нови православни празници, в които като краен резултат личните имена на хора честват няколко пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Светла / Светлана

Ако поискате да поднесете изненада за щастливия ден на своя роднина, можете да го изненадате с неповторима картичка с поздрав от сайта Pozdravime.com. Различна възможност е да изпратите на празнуващия човек съобщение с блестящ поздрав, което непременно да го уцели право в райското кътче на душата. При този начин ще изкажете вашите близки искрени чувства и ще изразите, че оценявате тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top