Светла / Светлана – име, значение, имен ден

Името е със славянски произход и идва от думата „светлина“. Момичетата, които носят това име, са с противоречив характер. Имат висока самооценка. Много са активни, обичат да командват. Преследват докрай целите си и изживяват много тежко неуспехите си,

Едновременно с това Светлана е добър човек, не показва нахалство, когато иска да наложи волята си.

Обича безкористно да помага на другите. Често обаче губи чувството за мярка. Светлана харесва компанията на мъжете, кокетна е, намира общ език дори с враговете си.

Ако й се случи да преживее няколко загуби, става нервна и понякога сприхава. Приспособява се към живота и рядко мрънка от неудобствата му.

Щастието й винаги зависи от самата нея. Никога няма да се омъжи, ако не е стопроцентово сигурна, че е направила добрия избор. Светлана може да бъде изключително дипломатична и гъвкава в някои ситуации. Затова и свекървата, и мъжът й я харесват много. Тя успява да скрие истинските си мисли. Много е привързана към децата си, старае се да им даде добро образование. Когато остарее, Светлана става прекрасна баба.

Семейният й живот ще е щастлив, ако се свърже с Алексей, Анатоли, Владимир, Валери, Георги, Олег, Юри, Петър, Тодор, Богдан, Борис. Трудно ще намери общ език с Александър, Станислав, Стефан.

4.9/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата