Тамара – име, значение, имен ден

Името е с древноеврейски произход и буквално преведено означава „палма“.

Тамара има интересно детство, не обича еднообразието. Тя е любопитна, артистична по натура, всички около нея я харесват. Мечтае да се изявява на сцената и на екрана. Едновременно с това е изключителна и критична към постъпките – собствените и на другите. Приветлива е към познатите си, но не им спестява истината.

В семейството тя винаги е лидер. Самостоятелна е и не обича да й се месят в работата. Ако съпругът й се опитва да наложи волята си, горчиво ще съжалява за това. Тамара еднолично се разпорежда и с бюджета на фамилията, тя е пестелива и не обича излишните харчове, даже за необходими неща. Измъчва я силна ревност към мъжа до нея, а ако има конкретен повод за това, направо става бясна. Избухва в сълзи, но също така прави скандали, които могат да доведат и до развод. Най-често за Тамара се женят по-млади от нея мъже.

Обича да пътува, често се разхожда из природата и спортува, Умее да готви вкусно, добра домакиня с и това се оценява както от съпруга й, така и от нейната свекърва. От Тамара става добър шеф.

Тя ще открие щастието си в брака, ако се свърже с Михаил, Александър, Симеон, Викенти, Борис или Юри. Малко вероятно е бракът й с Николай, Алексей, Валери, Генади, Румен или Владимир да се окаже здрав.

Връщане в началото на страницата