Татяна / Таня – име, значение, имен ден

Името е с древногръцки произход и означава „създателка”.

От малка се отличава с емоционалност и едновременно с това рядка принципност, която тревожи съня й даже когато порасне. Често обаче сменя настроенията си. В ученическите си години е много активна в спорта, играе самодейни театри, танцува и пее.

Когато порасне, тя придобива рядка властност – иска да държи всичко около себе си под контрол. Обича да спори, макар че не изслушва аргументите на другите. Еднообразието я измъчва. Добре се справя с всяка работа и затова колегите и шефовете я ценят. Ако тя обаче стане началник, всичко наоколо пропищяват от нея. Егоцентрична е. Обича компанията на мъжете, а и те я търсят много. Ако в семейството се случи да живее със силен и властен мъж, става нещастна и много скоро търси свободата си. Може да се накрещи и без повод на децата си.

Обича модно да се облича, но няма голяма фантазия за истински елегантното облекло. Харесва й да прави домашни консерви, да ремонтира в къщата, да поправя стари дрехи. С възрастта характерът й става по-мек, семейните отношения с Татяна са изключително спокойни и здрави. Ревнива е, но скрива дълбоко това чувство, защото смята, че това я прави слаба. Пътешествията са скритата й страст.

Ако се омъжи за Асен, Анатоли, Григор, Данаил, Емил, Станислав, Сергей, Валери или Владимир ще е щастлива, но бракът й няма да е траен, ако се свърже с Адриан, Антон, Виктор, Иван, Юри, Борис, Генади, Петър, Стефан или Атанас.

4.9/5 - 10 гласа
Връщане в началото на страницата