Теодора значение на името

Теодора – име, значение, имен ден

Теодора значение на името

Теодора – коректна информация за името, през кой месец има имен ден и по какъв начин можете да изненадата човека.

Значение на името Теодора

Теодора е добродушна и приветлива. Печели лесно доверието на хората около себе си.

Тя е общителна, гъвкава, трудолюбива и същевременно потайна. Не допуска никого във вътрешния си свят, даже близките си хора, като остава загадка за всички. Егоистична и избухлива е, но бързо й минава.

Повишената й възприемчивост не й пречи да взема премерени решения. Тя винаги остава вярна на принципите и убежденията си, независимо с какво се занимава. Понякога е склонна да рискува.

Не възприема грубостта и вулгарността. Притежава развита интуиция, познава добре хората. Упорита е при постигане на поставената цел. Ръководи се от здравия разум във всяко едно отношение.

Кога има имен ден Теодора

Теодора трябва да знае, че празникът на името й е подвижен и се чества всяка година 43 дни преди Великден.  Напълно възможно е лицето да има имен ден и в друг ден в годината, защото перманентно изникват нови християнски празнични дни, за които като резултат наименования на хора разполагат по няколко пъти през календарната година празничен имен ден.

Картички и пожелания за Теодора

В случай че много искате да поднесете поздрави за празничния ден на именника, можете да го изненадате с неповторима картичка с поздрав от интернет портала PozdraviMe.com. Друг вариант е да изпратите на своя приятел съобщение с уникални поздравления, което от своя страна ще го докосне точно в чувствата. С този похват ще покажете своите горещи емоции и ще обявите, че цените този индивид.

Оценка: 4.9 от 11 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top