Цветелин - значение на името

Цветелин – име, значение, имен ден

Цветелин - значение на името

Цветелин – пълна информация за наименованието, на кой ден има празник – имен ден и с какво може да направите изненада.

Значение на името Цветелин

Хората с това име са склонни е да се затварят в себе си, но не бягат от реалния живот. Обмислят предварително всички свои действия. Винаги се нуждаят от чувство за сигурност.

Въпреки привидната си незащитеност те притежават огромни вътрешни сили, твърда воля, интуиция, която граничи с ясновидство. Но невинаги се възползват от тези черти на характера си.

Живеят и действат по предварително планиран график, внимателно си избират професия и бавно, но настойчиво и упорито се придвижват към набелязаната цел.

Цветелин е прям, независим и горд авантюрист, самоуверен, не умее да си признава грешките, в отношенията с хората не му достига тактичност. По природа е хазартен, лесно преживява пораженията и несполуките.

Не обича самотата. Умее да прави добро впечатление. Има богат вътрешен живот.

Кога има имен ден Цветелин

Цветелин трябва да знае, че има голям празник – имен ден на Цветница. Този радостен ден е от подвижните, поради това се чества 7 дни преди Великден всяка година. Позволено е човекът да приеме поздрави от хора и по друго време през календарната година, защото перманентно се появяват нови християнски празнични дни, в които като резултат наименования на хора разполагат няколко пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Цветелин

Когато искате да направите сюрприз за неповторимия ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го изненадате с оригинална картичка с пожелание от уеб сайта PozdraviMe.com. Друга възможност е да изпратите на човека с празника послание с блестящ поздрав, което непременно да го докосне право в райското кътче на душата. При този способ ще докажете своите приятелски емоции и ще изразите, че цените това създание.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top