Валери значение на името

Валери – име, значение, имен ден

Валери значение на името

Валери – точна информация за името, на коя дата ще черпи по повод имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Валери

Като малък Валери е шумно, палаво и непостоянно дете. Учи се добре, но не се отличава с особено усърдие. Много се увлича от спорта – обича да рискува във всичко и понякога си пати от това. Обича екстремните спортове – катеренето по скали, бънджи скокове и др.

Като малък обича да чете книги за приключения и да гледа екшъни. Отрано се забелязва и интерес към фантастиката. Валери е любимец на баща си. Към майка си се отнася снизходително – нейните съвети и наставления „слуша с едното ухо“, макар да не влиза в спорове с нея.

Порасналият Валери непременно иска да има специалност, която ще му позволи да печели много и да обезпечава семейството си. Той изгражда в себе си здрава психика, лишен е от всякакви комплекси в общуването с хората, леко завързва запознанства. Някои от мъжете с това име се пристрастяват към хазарта.

Връзките на Валери с жените са дълги, но невинаги успешни. Той търси в представителките на нежния пол силна обич, привързаност към дома. Понеже много избира – се жени късно. Момичетата, с които се среща, още преди да дочакат сериозно предложение, се разделят с него.

В брака Валери е убедено моногамен. Почти не изменя на съпругата си, макар че от време на време има желание за това. Ако обаче види, че жена му изневерява, Валери трудно ще й прости. Той е признат домошар. Трогателно се отнася към децата си. Обича да пазарува. Почти не пие, но обича сладкишите.

Родените през зимата мъже с името Валери са по-деспотични спрямо околните. Някои от тях са и скъперници.

Тези, които са се родили през лятото, имат доста сложен характер, с който останалите трябва да се съобразяват.

Валери е добре да търси съпруга сред приятелките си, които се казват Зоя, Галя, Луиза, Надежда, Яна, Светлана, Татяна. Малко вероятно е да намери семейното щастие с Антония, Вера, Ирина, Маргарита, Тамара.

Кога има имен ден Валери

Валери ще има голям празник – имен ден на 10 февруари годишно. Този празничен ден не е преместваем, поради това се отбелязва на една и съща дата ежегодишно. Достъпно е името да почерпи и в друг ден през цялата година, тъй като постоянно се отбелязват нови църковни празници, при които става така че наименования на хора разполагат в два или повече дни през годината имен ден.

Картички и пожелания за Валери

В случаите когато поискате да поднесете поздрави за празничния ден на именника, можете да го направите с перфектна картичка с пожелание от интернет портала PozdraviMe.com. Друга възможност е да пратите на своя роднина или приятел послание с блестящ поздрав, което да го уцели директно в райското кътче на душата. С този способ ще изкажете своите горещи емоции и ще докажете, че много държите на този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top