Валерия значение на името

Валерия – име, значение, имен ден

Валерия значение на името

Валерия – пълна справка за носителя на това име, на кой ден ще черпи по повод имен ден и по какъв начин може да направите хубава изненада.

Значение на името Валерия

Дамите, носещи името Валерия, са амбициозни на 100%. Това качество изпълва дните и нощите им, ръководи ги в професионалната кариера и личния живот.

Без да „отвоюва“ всеки ден „своя територия“ от партньора си, Валерия не може да диша. В битките и за служебни постове и победи над мъжете тя няма равна на себе си.

Доминацията й над силния пол е почти непобедима, докато си „намери майстора“. Валерия може да покаже истинските си топли чувства само пред децата си – тя е прекрасна майка.

Тя ще е щастлива истински с мъже, които се казват Антон, Гаврил, Никола, Евгени, Симеон и Димитър. Ако се свърже с Методи, Петър, Емил, Богдан или Анатоли ще има неприятности.

Кога има имен ден Валерия

Валерия трябва да знае, че има празничен имен ден на 10 февруари всяка една година. Този празничен ден не е от подвижните, при което се чества по едно и също време всяка една година. Напълно възможно е наименованието да се весели и по друго време от цялата година, защото перманентно изникват нови християнски празнични дни, в които се получава личните имена на хора празнуват няколко пъти през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Валерия

В случаите когато желаете да поднесете изненада за щастливия ден на лицето, което празнува, имате възможност да го изненадате с уникална поздравителна картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Различен метод е да изпратите на своя приятел интернет съобщение с неподражаеми поздравления, което непременно ще го уцели право в душата. При този способ ще изкажете вашите топли чувства и ще заявите, че уважавате този индивид.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top