Варвара значение на името

Варвара – име, значение, имен ден

Варвара значение на името

Варвара – пълна информация за името, на коя дата празнува имен ден и как бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Варвара

Произхожда от гръцката дума barbare, което означава „чуждоземна“.

Варвара се отличава с неподправена искреност. Жената с това име невинаги ще каже нещата, които желаете да чуете. Прямотата й е вродена, поради което често може да си спечели неприятели.

Но малцината, които ще оценят това и да я опознаят. И ще открият, добър човек. Приема присърце справедливостта и отдава безгранично, за да защитава своите интереси и тези, на хората, които са й близки. Тя е изключително жертвоготовна.

Варвара е неизлечима идеалистка. Разочарованията не я обезверяват, не я потискат, а я зареждат с нови сили да се бори занапред.

В любовта си е рационална и предпазлива. Няма да допусне вмешателство в личния си живот. Веднъж избрала партньора си, тя ще направи всичко възможно, за да запази обичта и разбирателството в дома си. Щастливи връзки я свързват с имената Янаки и Радослав.

Кога има имен ден Варвара

Варвара ще получава поздравления по случай празничен имен ден на 4 декември ежегодишно. Празникът не е преместваем, заради това се отбелязва събитието през един и същ месец ежегодишно. Допустимо е човекът да се весели и на още една дата в годината, защото перманентно изникват нови църковни празници, за които се получава някои имена на хора имат в два или повече дни в годината именни дни.

Картички и пожелания за Варвара

В случаите когато желаете да поднесете поздрави за неповторимия ден на именника, бихте могли да го изненадате с подходяща поздравителна картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг метод е да изпратите на своя приятел имейл с уникални поздравления, което от своя страна да го докосне точно в чувствата. С този метод ще изкажете вашите приятелски чувства и ще покажете, че уважавате този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top