Венелина - значение на името

Венелина – име, значение, имен ден

Венелина - значение на името

Венелина – коректна информация за наименованието, кога ще почерпи за имен ден и с какво може да изненадате приятно именника.

Значение на името Венелина

Венелина с по-рядко срещано женско име у нас. Дамите, кръстени така, са любвеобилни – те не пестят чувства и време, ако намерят „принца от приказките“.

Но искат непременно да им се отговаря със същото – почти изпепеляваща любов, която се вижда по някои стари холивудски филми. Когато стане съпруга, Венелина се концентрира върху усъвършенстването на дома – там тя е, както се казва, „без забележки“.

Всичко в къщата й свети от чистота и красота. Приятелките й завиждат малко, а съпругът й казва, че оковите, които Венелина му е сложила, би търпял цял живот.

Най-добре е да се свърже с мъже, носещи имената Данаил и Филип.

Кога има имен ден Венелина

Венелина ще празнува празник на името си на Цветница. Празничният ден е динамичен, заради това се празнува 7 дни преди Великден всяка година. Приложимо е наименованието да има имен ден и по друго време от календарната година, тъй като постоянно се честват нови православни празници, при които като краен резултат личните имена на хора имат по няколко пъти в годината имен ден.

Картички и пожелания за Венелина

Когато поискате да поднесете изненада за щастливия ден на своя приятел, можете да го сюрпризирате с прекрасна поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Друг метод е да разпратите на човека с празника послание с неповторим поздрав, което от своя страна да го уцели точно в райското кътче на душата. При този метод ще покажете вашите горещи емоции и ще докажете, че уважавате тази особа.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top