Жаклин - произход на името

Жаклин – име, значение, имен ден

Жаклин - произход на името

Жаклин – коректна справка за човека, носещ това име, на коя дата има празник – имен ден и с какво можете да изненадата човека.

Значение на името Жаклин

Тя е очарователно дете. Любвеобилна и емоционална. Общителна е и истински привързана към семейството и приятелите си. Чаровна и винаги усмихната, няма да срещнете жена с името Жаклин, която да е претенциозна и разглезена.

Това е едно много чувствително същество, доверчива и добродушна, искрена в своите думи. Надарена е с приятен, съчувствен характер, кротка е, изпитва чувство на нежност, но в същото време може да бъде и сприхава, понякога дори буйна и гневна. Има твърд характер.

Вярна е в приятелствата и любовните си взаимоотношения. Жаклин е постоянна в своята привързаност.

Макар че обича развлеченията и насладите, умее да запазва своята сериозност. Отличава се с бляскав ум, който се ограничава в кръга на нагледното, очевидното и наблюдаемото.

Жаклин е неоспорима чаровница и въздейства на хората. С две думи тя може да се определи като човек, посветен за доброто на другите. Безоблачни отношения би имала с Боян.

Кога има имен ден Жаклин

Жаклин няма имен ден на точно определен ден през годината. Позволено е лицето да празнува имен ден и на друга дата от календарната година, тъй като постоянно се появяват нови църковни празнични дни, при които като краен резултат наименования на личности отбелязват през няколко дни през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Жаклин

В случаите когато имате желание да направите сюрприз за неповторимия ден на своя приятел, можете да го направите с оригинална поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Различен вариант е да разпратите на човека с празника писмо с оригинално пожелание, което непременно да го уцели директно в райското кътче на душата. При този похват ще изкажете вашите приятелски чувства и ще обявите, че уважавате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top